guideid.com (English) guideid.co.uk (English) guideid.nl (Nederlands) guideid.de (Deutsch) guideid.be (Nederlands)

JUBILEUM SEMINAR 10 JAAR PODCATCHER

Met volle vaart vooruit!

Op 14 november 2019 stappen we samen aan boord van het stoomschip de Rotterdam en vieren het 10-jarig bestaan van de Podcatcher. In de feestelijke “Grand Ballroom” van dit bijzondere schip blikt Frits Polman, onze CEO, kort terug op de afgelopen 10 jaar en kijken we vooral vooruit!
 
Kom alles te weten over de diverse toepassingen in ons platform, luister naar onze internationale gastsprekers en speel mee met de Podcatcher quiz. Voor deze feesteditie verloten we zelfs een reis naar Noorwegen waar je de tentoonstelling “Edvard Munch. There are Worlds Within Us” in Kode Bergen kunt gaan bezoeken.
 
Aanmelden
 

PROGRAMMA

10.00-11.00 Ontvangst koffie/thee/lekkers
11.00-11.10 Ontvangst en uitleg Podcatcher quiz
11.10-11.30 Jeroen Trouw en Martijn ten Barge, SS Rotterdam
11.30-11.50 Frits Polman, CEO Guide ID blikt terug op 10 jaar Podcatcher platform
11.50-12.10 Trees van Mansfeld, Ons’lieve Heer op Solder Amsterdam
12.10-12.30 Bart Distelmans, Gallo Romeins Museum, Tongeren
12.30-13.30 Lunch
13.30-14.15 Meet & Greet the experts
14.15-15.15 Tour over het Stoomschip de Rotterdam
15.15-15.30 Koffie/thee
15.30-16.15 Mark Berlin, USS midway, San Diego
16.15-17.00 Frits Polman, CEO Guide ID, toekomstplannen Guide ID
17.00-18.30 Netwerk borrel en uitslag quiz

Onze dagvoorzitter is Gus Maussen, On-site storytelling, Amsterdam.
 
Neem gerust een collega mee, maar geef dat even aan bij je inschrijving. Het seminar wordt je aangeboden door Guide ID, wees er snel bij om zeker te zijn van je plek. Inschrijven kan tot en met 30 oktober 2019.
 
Ben je benieuwd hoe de gasten in 1959 de eerste overtocht naar New York beleefden? Wil je wegdromen in Manhattan-stijl? Of ga je liever voor het cruisegevoel? Wil je overnachten op het voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn? Met deze code kun je met korting een kamer boeken.
 
Aanmelden
 

SPREKERS

Gus Maussen - Content Developer, Executive Producer - On-Site Storytelling
Sinds 2006 werkte Gus Maussen mee aan 100+ audiotours voor musea, historische gebouwen en culturele instellingen. Van conceptontwikkeling en script writing tot het begeleiden van vertalingen en het regisseren van opnames, voor elk onderdeel van het productieproces draagt hij desgewenst zorg. Op unieke wijze wordt steeds een brug geslagen tussen de gedegen kennis van de instelling en een breed publiek dat geïnformeerd, verrast en geraakt wil worden. Gericht kijken en gedoseerd vertellen zijn daarbij de toverwoorden voor een optimale beleving en een unieke ervaring.
Sinds 2014 is Gus Maussen premium content partner van Guide ID.
Trees van Mansfeld - Medewerker Educatie en Presentatie - Ons’lieve Heer op Solder Amsterdam
Opleiding: lerarenopleiding handenarbeid en textiele werkvormen, daarna grafisch ontwerpen aan de Rietveld Academie. Sinds 2000 werkzaam bij museum Ons’ Lieve Heer op Solder waar een van mijn taken het coördineren van de rondleidingen was. Sinds 2009 richt ik mij op de educatieve programmering voor schoolgroepen en op de bezoekersbeleving: Hoe vertel je het verhaal van het museum zo goed mogelijk aan de verschillende bezoekers? Dat doe ik met het ontwikkelen en up-to-date houden van de audiotour, educatieve programma’s en het vergroten van de toegankelijkheid voor mensen met een lichamelijke of visuele beperking.
Bart Distelmans - Gallo Romeins Museum, Tongeren
Bart Distelmans (1974) studeerde politieke wetenschappen en communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit van Brussel. Sinds 2002 is hij verbonden aan het Gallo-Romeins Museum in Tongeren (België). Eerst was hij verantwoordelijk voor beleidsvoorbereidend werk, conceptontwikkeling en kwaliteitszorg. Hij coördineerde het ontwikkelingsproces van de permanente tentoonstelling. In 2017 werd hij aangesteld als algemeen directeur.
Mark Berlin - USS midway, San Diego
Mark has spent 30 years in guest services and operations both in tourism and museum settings. He enjoyed serving as General Manager for Historic Tours of America/Old Town Trolley Tours in San Diego and Washington DC, oversaw audio tour operations at the Smithsonian Institution (Air & Space, Natural History, American History Museums), provided operations management for Antenna Audio and Acoustiguide, and led guest services teams at the San Diego Natural History Museum and the Balboa Park Visitors Center. But by far his most satisfying (and fun!) role has been with the USS Midway Museum for the last 12 years, first as Guest Services Director and now as Director of Operations.
Jeroen Trouw - SS Rotterdam
Bio volgt...
Martijn ten Barge - SS Rotterdam
Bio volgt...

SCHRIJF JE NU IN!


*  
 

*  
 

*  
 

*  
 


 

2e persoon: